Black Jack – Inget stoppar oss nu ( Inatt Inatt )Black Jack – Inget stoppar oss nu ( Inatt Inatt )

Kopierade texten från någon skum sida och granskade den uppenbarligen inte alls..

26 Replies to “Black Jack – Inget stoppar oss nu ( Inatt Inatt )”

 1. Mas och jag har en del i vardagsrummet är inte så bra med dig och att jag har en del i vardagsrummet och att det är en del i vardagsrummet är ju en att känna mig lite mer än vad jag har en del i vardagsrummet är ju en att känna mig lite mer än blickar tillbaka dags att det är en del i vardagsrummet och att det är en del i vardagsrummet och att det är en del i vardagsrummet är ju en hel del i vardagsrummet och att det är en del i vardagsrummet och att det är en del i vardagsrummet och jag har en del i vardagsrummet och att det är en del av Sveriges Absolut vassaste kocken med Erik Brännström moderater och att det är en del i vardagsrummet är ju inte direkt efter att känna mig lite mer än blickar tillbaka dags att det är en del i vardagsrummet och att det är en del i vardagsrummet är ju en att känna mig lite mer än blickar tillbaka dags att det är en del i vardagsrummet och att det är en del i vardagsrummet och att det är en del i vardagsrummet är ju en att känna mig mer än blickar tillbaka dags att det är en del i vardagsrummet är ju inte direkt till dig ❤❤👍

 2. Ja, jag vet att klockan är två och det är sent för en söndakväll
  Men det finns alltid, alltid tid för rån
  Var man klok så reste man hem, den ligan är internationell
  Från världen kom den hit till egna vrån
  Min nya dator kan jag glömma, den är en av många ting som tjusar
  Rånarligor, som kan drömma om skattegömmor i villorna

  För inatt, inatt är det dags, säger jag
  Gör ett inbrott hos mig, ta med allt ni vill ha
  Jag är borta till klockan är sju, inget stoppar er nu

  Åhh, inatt, inatt, kom och ta, kom och ta
  Gör ett inbrott hos mig, här finns allt ni vill ha 
  Ingenting som ni rör är tabu, ingen stoppar er nu

  Det kan va svårt att släppa alla prylarna och se åt ett annat håll
  Särskilt de dyra, nya, och de bra
  Ja, man övertygar sig själv att ingenting spelar någon roll
  Och att de inte är nånting att ha
  Måndag morgon, när jag vaknar, är det säkert tommare än vanligt
  Måndag morgon och jag saknar min säng, min byrå, min laddkontakt

  För inatt, inatt är det dags, säger jag
  Gör ett inbrott hos mig, ta med allt ni vill ha
  Jag är borta till klockan är sju, inget stoppar er nu

  Och jag hör, det händer nånting inomhus
  Någon där är vild och exalterad
  Vad de hittat, var det nu mitt kassaskrin? Vilka jävla svin!

  För inatt, inatt är det dags, säger jag
  Gör ett inbrott hos mig, ta med allt ni vill ha
  Jag är borta till klockan är sju, inget stoppar er nu, inget stoppar er nu
  (Jag hoppas min hemförsäkring är bra!)

 3. Bra drag i låten. Hade varit bättre utan text dock, ser allvarligt talat ut som om en 7-åring med bristande ordförståelse skrivit texten med tanke på alla fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *